TABARAC: PNL E SINGURUL PARTID CARE ESTE RESPECTAT DE CATRE PARTENERII EUROPENI; PSD SI ALDE STAU LA USA FAMILIEI LOR EUROPENE

Consilierul municipal Adrian Tabarac (PNL), candidat la alegerile europarlamentare, declara ca el si colegii sai liberali au constatat mai mult ca niciodata pana acum, intr-o campanie electorala, ca brailenii sunt dornici sa mearga la vot pe 26 mai.

Tabarac a spus astazi ca din discutiile cu alegatorii, liberalii au vazut ca multi dintre acestia inteleg cat de important este ca Romania sa fie reprezentata in Parlamentul  European de oameni care sunt respectati si ascultati de colegii lor europeni, nu de unii care sunt marginalizati, cum este cazul celor din PSD si ALDE: “Toti cei cu care eu si noi, cei de la PNL, am vorbit, sunt de acord ca atat PSD, cat si coalitia de guvernare sunt singurii vinovati pentru situatia in care a ajuns astazi Romania. Oamenii au inteles ca este foarte important sa iasa la vot, simt acest lucru. Dupa ce in 2016 le-a fost prezentat ca o <<Biblie> programul de guvernare al PSD, oamenii au inteles ca a fost o minciuna. Cei care au stat acasa, scarbiti, suparati de ce a ajuns Romania dupa Revolutie, acum au inteles ca nu este cea mai buna solutie si ca statul acasa, neimplicarea civica, neexercitarea dreptului de vot ne-a adus, indirect, in aceasta situatie, in care o mica parte dintre oameni au votat si traiectoria Romaniei nu este tocmai una buna.

Oamenii vor sa iasa la vot si referendum, pentru ca vor o Romanie normala, o Romanie in care valorile sunt ca in orice alt stat european; nu vor ca toti cei care au furat sa fie gratiati. Oamenii au inteles ce inseamna UE si care sunt beneficiile; le-am prezentat si noi reusitele noastre si proiectele pe care le avem pentru urmatorul mandat. Oamenii au facut diferenta dintre ce inseamna fonduri europene intr-o Romanie dincolo de Carpati, unde s-au accesat fonduri europene mult mai devreme, comparativ cu Braila si zona aceasta din Muntenia si Moldova, unde ne laudam cu performante de 1-2-3-5 milioane de euro atrase, iar in toata Transilvania s-au atras sute de milioane de euro in fiecare municipiu, in fiecare judet.

Noi vrem sa le transmitem ca PNL este in momentul de fata singurul partid care este respectat si ascultat de catre partenerii europeni si de catre cei din UE; stiti foarte bine, atat PSD, cat si ALDE sunt doua partide care stau la usa familiei lor europene, pentru ca nicio familie europeana, niciun partid european nu se abate de la statul de drept, de la niste lucruri de bun simt si normale pentru dezvoltarea unei tari”.