TUDOSE: VENITI LA VOT! HAIDETI SA DUCEM TARA IN DIRECTIA CARE TREBUIE, SA NU NE MAI FACEM DE RAS!

Deputatul brailean Mihai Tudose, candidat la alegerile europarlamentare, ii indeamna pe romani sa mearga la vot pe 26 mai. Intr-un mesaj postat astazi pe o retea de socializare, Tudose le cere alegatorilor ca prin votul lor, sa faca in asa fel, incat Romania sa mearga “in directia care trebuie, sa nu ne mai facem de ras”: “Se apropie ziua mult asteptata de toata lumea… ziua votului pentru alegerile europarlamentare. Nu pot sa nu va reamintesc cat de important este votul fiecaruia dintre voi. Reprezentantii Romaniei care vor ajunge in Parlamentul European trebuie sa fie profesionisti, dar si patrioti, sa fie PRO ROMANIA, PRO DEMOCRATIE si PRO DEZVOLTARE.

Echipa Pro Romania are capacitatea de a reprezenta cu adevarat interesele tarii in relatia cu Uniunea Europeana, are oamenii profesionisti care au demonstrat ca tara noastra are resursele necesare pentru a prospera. Dar votul de pe 26 mai inseamna mai mult de atat. Un vot PRO ROMANIA inseamna o schimbare majora a contextului politic actual. Inseamna ca nu va trebui ca oamenii care vor ajunge la Bruxelles sa se lupte cu morile de vant pentru a putea trimite fonduri europene in tara, ca nu vor vorbi cu <<peretii>> cand vor solicita proiecte care sa ajute la dezvoltarea Romaniei.

Votul de duminica inseamna schimbarea celor care blocheaza in momentul de fata orice ajutor din partea UE, care isi doresc tinerea Romaniei la un nivel cat mai scazut de dezvoltare, pentru a-si putea realiza propriile interese… Votul de duminica inseamna aducerea Romaniei pe calea normalitatii, a lucrului in echipa din partea tuturor celor care reprezinta statul roman, fie ei acasa sau la Bruxelles.

Va indemn sa faceti ce va dicteaza constiinta, dar sa va ganditi bine. Sa alegeti o echipa devotata Romaniei, o echipa care chiar isi doreste sa ajute la progresul tarii noastre si care are toate resursele pentru a face acest lucru! Dragi romani, veniti la vot si votati PRO Romania! Haideti sa ducem tara in directia care trebuie, sa nu ne mai facem de ras!”.