UN PARC DE JOACA VA FI AMENAJAT PE FALEZA DUNARII, IN ZONA DINTRE SEDIUL ANAF SI SCENA, CU FINANTARE DIN FONDURI EUROPENE

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), anunta ca s-a semnat astazi contractul pentru un proiect cu finantare europeana, in valoare de 1.263.995,11 lei. Mai exact, este vorba despre un parc de joaca ce va fi amenajat pe Faleza Dunarii, in spatiul verde dintre sediul ANAF si scena, zona urmand sa se transforme intr-un centru de agrement cu o capacitate de circa 300 de persoane.
Potrivit edilului, parcul va fi dotat cu: *o corabie de mari dimensiuni, pe mai multe etaje, pentru copii; *doua corabii cu un singur etaj; *spatii de joaca cu tematica maritima, dotate cu cauciuc de tip tartan; *aparate pentru fitness; *echipamente de joaca, tobogane, tuburi, scari, plase si jocuri, mese de tenis, sah si table; *banci pentru odihna; *un corp sanitar modern.
Proiectul este finantat de Uniunea Europeana, prin Programul pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014-2020, Masura 1.2. – Consolidarea si diversificarea activitatilor in zona de pescuit si acvacultura.