UNII POLITICIENI AU NEVOIE DE FORTE DE ORDINE CA SA-I APERE DE CETATENI, ALTII MERG FARA NICIO PROBLEMA IN MIJLOCUL OAMENILOR

Daca unii politicieni romani sunt primiti cu huidulieli, au nevoie de forte de ordine care sa-i apere de concetatenii lor si sunt nevoiti sa intre pe usa din spate in cladirile in care sunt organizate diverse intalniri politice, altii nu au nicio problema in a veni fara escorta in randul oamenilor, a discuta cu ei, a asculta eventualele nemultumiri si a raspunde acestora.

In tara, dar si la Braila, unii intra pe usa din dos si sunt paziti cu jandarmii, altii merg fara nicio problema in mijlocul oamenilor, fiindca nu le este teama si nici nu au motive sa le fie rusine sa dea ochii cu alegatorii.

Mihai Tudose, candidatul Pro Romania la alegerile europarlamentare, brailean, fost prim ministru, este unul dintre acei politicieni care nu au nevoie de masuri de protectie cand se intalneste cu cetatenii. Mihai Tudose nu iese pazit de fortele de ordine in mijlocul oamenilor, ca sa le ceara votul si nici nu cere sa fie amendati cei care nu il sustin.