11 IUNIE, PALATUL “LYRA” – COMEDIA „INSOMNIACII”

Marti, 11 iunie, la ora 20:00, la Palatul “Lyra” din Braila va fi prezentat spectacolul „Insomniacii”. Autorul piesei este Mimi Branescu, iar din distributie fac parte Leonid Doni, Gheorghe Ifrim si Marius Chivu.

“O comedie savuroasa despre ocupatiile absurde ale celor care sufera de insomnie incurabila, despre oameni ratacind in absurd, care se agata de ganduri revelatoare, oricat de caraghioase, in speranta iesirii din anonimat.

Trei nebuni care se intalnesc noaptea in parc, pentru ca la fel ca multi dintre noi, sufera de insomnie. Dorinta iesirii din anonimat, din banalitatea vietii si a conditiei umane dramatice, ii conduc la o serie de aberatii nascute din ganduri revelatoare si rataciri in absurd, intr-un dialog amuzant despre… povestea lui Harap-Alb, extraterestri, oameni-paianjeni, descoperiri si alte asemenea. O comedie nebuna cu si despre nebuni si nebunie”, spun organizatorii.

Biletele se pot procura de la Palatul ”Lyra” (Str. Cojocari, Nr. 21), de luni pana vineri, intre orele 16:00 – 20:00. Relatii suplimentare si rezervari la telefon 0787.817063.