28-29 IUNIE, GALATI – CURS GRATUIT “RECALIBRAREA FIINTEI”

In perioada 28-29 iunie, la Galati va avea loc cursul gratuit “Recalibrarea Fiintei”.

Potrivit organizatorilor, Recalibrarea Fiintei “este cea mai simpla metoda de dezvoltare personala si spirituala, care actioneaza si ca terapie de vindecare, indiferent de diagnostic.
Este o metoda psiho-energo-informationala care inlatura din corpul tau subtil CAUZELE problemelor cu care te confrunti, indiferent de planul in care se manifesta acestea in Fiinta ta: in trup (fizic, psihic), dar si in corpul spiritual. Ea isi adapteaza tehnicile si procedeele in functie de unicitatea ta, fara a fi influentata de nivelul tau de credinta si de cunoastere, de varsta, de sex sau de personalitate.
Metoda este structurata in 3 etape:
*Etapa pregatitoare (transmiterea si intelegerea conceptelor/informatiilor de baza)
*Etapa constientizarii si acceptarii (descoperirea cauzelor problemelor si a rezolvarii lor)
*Etapa transformarii/vindecarii prin reprogramare mentala la nivelul subconstientului.
1. Etapa pregatitoare presupune crearea unei baze de cunostiinte absolut necesare pentru buna desfasurare a etapelor ulterioare. Scopul este ca tu, cel care incepi acest drum, sa afli lucruri pe care sa le intelegi corect, pentru ca numai astfel le poti constientiza si accepta, ca apoi sa actionezi in directia transformatoare, optima pentru tine.
2. Constientizarea si acceptarea sunt cele mai usoare si importante procese psihice de eliminare a CAUZELOR tuturor problemelor tale, de orice natura ar fi ele, de la nivelul afectiunilor trupesti, pana la cel al lipsei bunastarii materiale. Problemele provin din gandurile tale care reflecta un mod de viata lipsit de VALORILE REALE ale FIINTEI UMANE: Credinta, Iubirea, Iertarea, Daruirea, Recunostinta, Integritatea si Disciplina.
Exemple:
3. Transformarea este procesul de schimbare in bine/vindecarea Fiintei tale, ca urmarea a reprogramarii mentale, ce presupune inlocuirea programelor/convingerilor negative, gresite, aflate in subconstient, cu varianta corecta, potrivita pentru fiinta ta.
Programul cursului: Vineri 16:45 -21:00; Sambata 09:45-18:00.
PENTRU INSCRIERE ACCESEAZA LINK-UL DE MAI JOS:
https://mihailucian.ro/cursuri/galati-curs-gratuit-28-iunie-2019-recalibrarea-fiintei
Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/events/584839268691824/ .