7 IUNIE, CINEFEEL BRAILA – “COMPLET STRAINI”

Vineri, 7 iunie, de la orele 18.30, la Cinema Cinefeel (Centrul de Creatie Braila, Piata Traian nr. 2, etaj 1) va fi prezentat filmul “COMPLET STRAINI” (Perfetti sconosciuti), in regia Paolo Genovese.

„4 prieteni de-o viata si sotiile a trei dintre ei se intalnesc pentru o cina pur italiana, la una dintre perechi acasa. Inceputul filmului ne da cateva indicii cum ca nu totul e ok cu perechile despre care vorbim. In timpul discutiilor normale din timpul unei mese, mai ales cand e vorba de comeseni italieni, se naste urmatoarea idee nastrusnica: fiecare dintre cei prezenti sa isi puna telefonul pe masa si in eventualitatea in care vreun apel sau vreun mesaj de orice fel ajunge la acel telefon, acestea sa fie ascultate/citite in gura mare de catre toti cei prezenti.

Ce urmeaza este greu de imaginat, frumos fiind este dedesubtul pe care incearca sa ni-l transmita acest film: sa nu spui niciodata ca o persoana, oricat de apropiata ti-ar fi, nu are absolut niciun secret fata de tine. Nu exista asa ceva, pur si simplu! Ei bine, pe acest concept relativ simplu, se bazeaza intregul esafodaj al intrigii acestui film. Si ce urmeaza e minunat” – Filmsiteatru, despre proiectia „Perfetti sconosciuti”.

Evenimentul de vineri este organizat  de Cinefeel, in colaborare cu Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata AIPsA, sub genericul “Divanul si ecranul”.

Programul manifestarii este urmatorul: *18:30 – 20:10 Complet straini – Proiectia filmului; *20:10 – 20:40 – Pauza; *20:40 – 21:40 (aproximativ) – Interpretari si ipoteze psihanalitice pe marginea filmului. Prezentare de Dorin Bitfoi & Alexa Bitfoi, psihoterapeut de orientare psihanalitica. Vor fi discutii la care cei prezenti vor fi liberi sa participe.

Va recomandam procurarea cu anticipatie a biletelor.  Pretul unui bilet este de 15 lei. Rezervari si detalii la 0720 562 933 (10.00-18.00).

Pagina evenimentului pe Facebook, #divanulsiecranul cafegradiva@gmail.com

Pentru mai multe detalii despre Cinematograful de Artă Cinefeel, consultati pagina de facebook: https://www.facebook.com/CinefeelBraila/ . (Florentina Dumitru)