DRAGOMIR: CRED CA S-A FINALIZAT PROCEDURA PENTRU A AVEA SOCIETATEA DE RECRUTARE A NOULUI DIRECTOR DE LA “BRAICAR”. ACESTA NU TREBUIE SA FIE UNUL POLITIC

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), considera ca nu este cazul sa ne plangem ca s-a majorat pretul biletului de calatorie pe mijloacele de transport in comun de la 1,5 lei la 2 lei (pret care este valabil de la 1 iulie), fiindca in alte orase din vestul tarii un bilet costa 2,5 sau chiar 3 lei.

Dragomir a facut acest comentariu astazi, in sedinta Consilului Local Municipal in care s-a aprobat majorarea amintita: “Putem sa dam exemple oricate orase din tara; sa nu dati 3 lei sau 2,5 lei, pretul biletelor de calatorie din orasele din Transilvania. Chiar daca societatea <<Braicar>> a solicitat o crestere de tarif dupa 7 ani, de la 1,5 lei la 2 lei, a facut acest lucru pentru ca are nevoie sa-si sustina costurile cu amortizarea mijloacelor de transport existente, a celor care urmeaza sa vina, cu salariile angajatilor, ca sa poata sa aiba angajati de cea mai buna calitate umana, ca nu cumva 2,3, 4, 5 din cei peste 200 de soferi sa strice imaginea societatii”.

Pe de alta parte, edilul sef a dat un raspuns si propunerii facute de consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua), care sugera sa se contacteze o firma de recrutare care sa gaseasca un nou director pentru firma “Braicar”. Dragomir a spus: “Consiliul de Administratie al societatii cred ca a finalizat deja procedura pentru a avea societatea de recrutare a noului director de la <<Braicar>>. Acesta, din punctul meu de vedere, nu trebuie sa fie unul politic, de la niciun partid, ci trebuie sa fie un profesionist”.

Amintim ca zilele trecute, primarul municipiului declara ca data trecuta cand s-a scos la concurs postul de director al „Braicar” nu s-a prezentat nimeni si ca daca si de acesta data se va intampla la fel, este de presupus ca actualul director, Cornel Sandulescu, va ramane pe post.