DRAGOMIR: DIN ACEASTA SEARA SE FAC TRATAMENTE IMPOTRIVA TANTARILOR. SPER SA NU AVEM IAR RECLAMATII CA MIROASE SAU CA ESTE ZGOMOT DE LA INSTALATII

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), anunta printr-o postare pe o retea pe socializare ca din aceasta seara, la nivelul municipiului se vor face tratamente contra tantarilor.

In contextul in care o multime de braileni s-au plans in ultima vreme de numarul mare al tantarilor, edilul explica in postarea amintita ca in ultimele zile nu s-a putut face niciun tratament de acest gen: “Din aceasta seara – TRATAMENTE IMPOTRIVA TANTARILOR. In zilele in care a plouat nu se putea actiona cu solutii impotriva tantarilor, deoarece ploaia anuleaza efectele si spala vegetatia. Daca se dadea cu solutie in zilele in care a plouat, asa cum solicitau unii cetateni, pe langa faptul ca nu existau efecte, se cheltuiau inutil bani publici.
P.S. – Acum sper sa nu avem iar reclamatii ca se face ceata calda si miroase…. sau este zgomot de la instalatii. Stiti… si reclamatiile au rolul lor…. dar sa nu exageram… Multumesc anticipat”.