DRAGOMIR: SE VA ORGANIZA CONCURS PENTRU POSTUL DE DIRECTOR LA “BRAICAR”, DAR DACA IAR NU SE INSCRIE NIMENI, VA RAMANE DIRECTOR TOT SANDULESCU

Se va organiza concurs pentru ocuparea postului de director al societatii “Braicar”, dar daca nu se va prezenta nimeni, cum s-a intamplat data trecuta, Cornel Sandulescu va ramane in continuare in acea functie – este ceea ce spune primarul Brailei, Marian Dragomir, in legatura cu posibila schimbare a conducerii firmei de transport public de calatori.

Edilul a fost intrebat daca, in contextul numeroaselor probleme aparute in activitatea „Braicar”, in ultimii ani, a nemultumirilor brailenilor si a reclamatiilor privind calitatea transportului in comun, ii va prelungi din nou mandatul lui Sandulescu. Raspunsul lui Dragomir a fost urmatorul: “Se organizeaza concurs. Se prelungeste mandatul pana la finalizarea concursului, dar speram sa se inscrie mai multe persoane la acest concurs. Va fi unul public. Nu pot sa va spun acum cand se va organiza concursul, dar cred ca in 3 luni vom avea concursul organizat. Dar sa stiti ca a mai fost o procedura din aceasta si nu  s-a inscris nimeni, nici macar Cornel Sandulescu. Daca nu se inscrie nimeni, trebuie sa avem un interimat…”.