PONTA A RENUNTAT LA MANDATUL DE EUROPARLAMENTAR; MIHAI TUDOSE PREIA ACEST MANDAT

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a renuntat la mandatul de europarlamentar obtinut in urma alegerilor din 26 mai, iar locul sau este preluat de colegul sau, deputatul brailean Mihai Tudose. Ponta a precizat astazi pe o retea de socializare: “Asa cum am promis de la inceput, eu voi ramane acasa (in Parlamentul de la Bucuresti) – pentru ca de aici pot sa fac mai mult si mai repede lucrurile pe care romanii le asteapta de la noi!
Am informat azi AEP referitor la cei doi colegi din ProRomania care vor prelua mandatele de europarlamentar. Sunt convins de faptul ca si Corina Cretu, si Mihai Tudose ne vor reprezenta cu onoare si eficienta in Parlamentul European, iar Echipa ProRomania ramane unita si profesionista (cu toti cei din Bucuresti, Bruxelles si de peste tot din tara si in afara tarii)!
Nu am pus niciodata interesul meu personal inaintea interesului Echipei pe care o conduc/ nu m-am tinut niciodata cu lanturi de o functie sau un scaun caldut/ ProRomania are nevoie de mine aici si nu am ezitat niciun minut”.