CHIRIAC: SITE-UL LUI IORDACHE A AVUT RECLAMA DE LA PSD IN CAMPANIA ELECTORALA, DAR EU NU AM FOST DE ACORD. MI S-A PARUT ANORMAL, DAR CONDUCEREA PSD A LUAT ALTA DECIZIE

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), sustine ca atat consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND), cat si liberalul Ovidiu Nechita sunt niste “demagogi” care il ataca pentru ca vor sa-si faca astfel publicitate personala.

Chiriac i-a luat “in vizor” in cadrul unei conferinte de presa pe cei doi alesi  si a comentat ca “domnul Nechita este un demagog. Se pare ca mai nou, acum, la PNL Braila se va infiinta o brutarie cu specific cozonaci, iar la pregatirea pe care o are dansul, de contabil-gestionar, va gestiona cozonacii si gecile galbene.

Ei fac de 3 ani de zile opozitie, sunt doi demagogi care doresc sa faca publice tot felul de aspecte negative la adresa mea, dar v-am spus ca pana acum am fost in defensiva, insa acum o sa fiu in ofensiva”.

In ceea ce-l priveste pe Iordache, Chiriac a afirmat ca acesta il ataca din toate pozitiile pentru ca “i-a inchis robinetele la bani publici”: ”Am inchis robinetele la banii publici. Intrebati-l pe domnul Catalin Iordache sa faca publice toate contractele pe care le-a avut cu CUP Dunarea, daca a avut contracte cu CUP Dunarea, care sunt firmele dinainte, chiar si private, care au sponsorizat Infobraila, ca le stim si noi. Sa le faca el publice, ca el tot spune ca n-a avut contracte cu alea, ca el munceste la privat si munceste din greu pentru banii aia, dar sa spuna cu ce bani a muncit el pana acum si care sunt firmele, daca are curajul sa dea toate contractele private pe care le-a avut cu firmele respective si care sunt sumele”.

Seful CJ a fost intrebat, in acest context, cum se face ca in timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare site-ului “demagogului” Iordache a avut contract de publicitate – si deci, a primit bani – de la PSD Braila.

Chiriac a raspuns: “A avut reclama de la PSD, dar eu nu am fost de acord! Nu sunt eu presedintele partidului, eu mi-am spus pozitia, ca nu sunt de acord sa faca contract cu Infobraila, atat timp cat eu am niste procese cu dansul. Si mi s-a parut anormal. Dar se pare ca conducerea partidului a luat alta decizie…

Dar <<robinetul>> CJ s-a inchis, am inchis toate <<portitele>>; banii publici trebuie redirectionati catre proiecte pentru braileni, nu catre anumite persoane si anumiti interpusi, pentru a face publicitate nu stiu cui”.