CHIRIAC: SUNT MULTUMIT DE ACTIVITATEA MANAGERULUI SPITALULUI JUDETEAN. MAI SUNT ANUMITE LUCRURI DE IMBUNATATIT, DAR NU TIN DE MANAGEMENT

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), declara in urma cu cateva luni ca desi in anii trecuti au fost unele probleme la Spitalul Judetean, inainte de a lua in calcul schimbarea managerului Delia Rasnoveanu (PSD), vrea sa-i dea acesteia posibilitatea “sa arate ce poate cand are bani”, fiindca in 2017 si 2018 spitalul n-a avut suficienti bani, deci Rasnoveanu n-are nicio vina ca a fost un manager slab, in aceste conditii.

L-am intrebat zilele trecute pe Chiriac daca in conditiile in care in acest an, Spitalul Judetean a beneficiat de o finantare mai mare de la CJ pentru partea de intretinere, este multumit de activitatea managerului.

Seful CJ a raspuns: “Da, sunt multumit. Mai sunt anumite lucruri de imbunatatit, dar nu tin de management, tin de partea de resurse umane si trebuie sa imbunatatim partea de resurse umane la Achizitii, unde sunt foarte putini, la partea de Aprovizionare, unde sunt iar putini si v-am zis ca trebuie schimbata organigrama, astfel incat fiecare om sa-si gaseasca locul pe post si sa fie eficient 100%”.

Pe de alta parte, presedintele Chiriac a mai spus: “Avem un plan foarte bine stabilit, in care este inclus si planul de management al managerului; toate proiectele vrem sa le ducem la bun sfarsit, cu toate sincopele pe care le avem – demagogice -, dar va spun in subteran au fost foarte multe probleme pe care noi nu le-am spus, le-am rezolvat, iar rezultatul este un Bloc operator ultramodern. Nu ne-a fost frica de DNA, nu ne-a fost frica de toate zvonurile care spuneau ca vom fi arestati si asa mai departe; am rezolvat lucrurile pe lege, cu constructorul, semnat, asumat de specialisti, asumat de management si de CJ”.