CHIRIAC: TIMP DE 3 ANI AM “INCASAT” DE LA IORDACHE SI DE LA NECHITA; AM ZIS CA TINE DE BUNA CRESTERE, DE ORGOLIU, DE DEMAGOGIE. NU MAI STAU IN DEFENSIVA, TREC IN OFENSIVA!

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac (PSD), a decis sa renunte la a sta in defensiva si sa adopte o atitudine mai ofensiva, in ”meciurile” politice pe care le are cu consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) si cu liberalii.

Chiriac a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca s-a saturat de demagogia lui Iordache si a liberalului Ovidiu Nechita si ca a decis sa lase deoparte atitudinea toleranta si sa iasa la atac: “Daca pana acum, timp de 3 ani de zile le-am <<incasat>> sa si am zis ca tine de buna crestere, de orgoliiu, de demgogie, ca sa faca fiecare declaratii pentru publicitate, cred ca momentul asta a venit si n-o sa mai fiu in defensiva, o sa fiu in ofensiva, pentru ca anumiti colegi chiar nu inteleg si nu vor sa inteleaga sa facem proiecte pentru braileni si sa le promovam asa cum trebuie”.

Seful judetului a mai comentat ca Iordache isi foloseste site-ul de presa “InfoBraila” pentru a-l ataca pe el, personal, dar si CJ, fiindca nu mai primeste finantari din bani publici, asa cum primea pe vremea “sponsorului” sau, fostul presedinte CJ (si fost presedinte PSD Braila) Gheorghe Bunea Stancu: “Sunt si anumite articole si unii colegi trebuie sa se hotarasca daca sunt ziaristi sau consilieri, pentru ca daca le-a intrat sponsorul la puscarie, asta nu inseamna ca trebuie sa dam in stanga si-n dreapta, tinand cont de faptul ca anumiti functionari si-au ocupat posturile prin concurs, ca nu am angajat eu pe nimeni. Singurele angajari pe care le-am facut eu sunt cei doi consilieri ai mei care se ocupa de partea de presa, mass-media si promovarea evenimentelor pe care le realizam la CJ.

El pierde procesele pe banda rulanta – si vineri a mai pierdut un proces la Curtea de Apel Galati -, iar acum o sa fac eu intampinare la Inalta Curtea de Castatie, pentru a cere mai multi bani si a clarifica care este strategia acestui <<satelit>> al Brailei care tot inregistreaza pe toata lumea si stie el despre toata lumea orice, oricand si oricum.

Gata cu demagogia si va spun ca de acum incolo voi fi foarte drastic in ceea ce priveste declaratiile mele la adresa colegilor”.