DIR. MEDICAL NEACSU: LA NEUROCHIRURGIE AVEM DOAR UN MEDIC SI IN PERSPECTIVA, SPERAM SA MAI ANGAJAM ALTI DOI

Directorul medical al Spitalului Judetean Braila, dr. Alina Neacsu, este multumita ca sunt medici interesati sa participe la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de neurochirurg, in conditiile in care de ani de zile, unitatea amintita nu are decat un singur medic pe aceasta specializare si ca atare, mai toate cazurile de acest tip sunt trimise catre Galati sau Bucuresti.

Dr. Neacsu a declarat astazi ca “echipa se va mari cu oameni de foarte buna calitate, cu oameni extrem de profesionisti si care mai presus de orice, isi doresc foarte mult sa vina la Braila si sa lucreze aici. La momentul acesta avem un neurochirurg, dar evident, el nu poate asigura toate urgentele – care sunt nenumarate – si toate politraumele, care vin in numar foarte mare.

In perspectiva, tocmai pentru ca ne-am dori sa existe o linie de grada cel putin la domiciliu, am mai scos un post la concurs, a fost publicat in <<Viata medicala>> si noi, conducerea spitalului, am fost absolut incantati sa vedem ca sunt doritori care vor sa se inscrie pentru acest post. Cei care s-au inscris la concurs stiau foarte bine care sunt conditiile din noul Bloc Operator, au facut si vizite aici.

Sunt doritori si pentru partea de Chirurgie toracica, avem si alti doritori si vreau sa va spun ca au fost extrem de incantati. Ca si chirurg, te intereseaza in primul rand Blocul operator si ATI-ul (Anestezie Terapie Intensiva) si cand au vazut conditiile din spitalul nostru, au fost extrem de incantati si suntem fericiti sa avem mai multi doritori decat numarul de locuri scoase la concurs.

La Neurochirurgie, asadar, avem deja un medic si in perspectiva, speram sa mai angajam alti doi”.