DRAGOMIR: NOUL DIRECTOR AL ZONEI LIBERE PROVINE DIN MEDIUL PRIVAT SI NU ESTE MEMBRU AL NICIUNUI PARTID

Regia Autonoma “Administratia Zonei Libere” Braila are un nou director, dupa ce Florin Mircea (PSD) si-a dat demisia din functia amintita, ca urmare a faptului ca a devenit deputat. Mircea a preluat mandatul de deputat ramas vacant dupa ce Mihai Tudose (Pro Romania, fost PSD) a renuntat la acesta, in favoarea mandatul de europarlamentar.

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), a dat ieri cateva detalii cu privire la Ionel Duma (foto), noul director al Zonei libere: “Domnul Mircea Florin si-a dat demisia, dupa ce a intrat in Parlament. Atunci cand s-a facut procedura pentru ocuparea postului de director la Zona Libera au fost doi candidati; dansul a avut un punctaj mai mare, fiind situat pe primul loc. Al doilea candidat a avut 83 sau 85 de puncte, cel clasat pe locul doi,  si conform procedurii, la propunerea Consiliului de Administratie, cel de-al doilea candidat intra director.

Este vorba de Ionut Duma; provine din mediul privat, are una sau doua societati cu activitate in domeniul privat. Nu este membru al niciunui partid, din ceea ce stiu eu, este o persoana tanara, cu studii superioare, vine exclusiv din mediul privat, este prima oara cand lucreaza in zona publica”.