IORDACHE: SE FACE IMPREJMUIREA CIMITIRULUI CU STRUCTURI DE BETON, DE PARCA II ATACA CINEVA PE CEI DIN CIMITIR, PARCA VREA CINEVA SA FURE MORTII DE ACOLO!

3,3 miliarde lei vechi pentru amenajarea si imprejmurirea cimitirului din satul Mihai Bravu, comuna Victoria – este valoarea totala a unui proiect care se va realiza in asociere de CJ Braila si Consiliul Local din comuna amintita. Lucrarile vor fi finantate de la bugetul comunal si de la cel al judetului, dupa cum urmeaza: CJ va achita 194.242,78 lei cu TVA, iar CL Tichilesti va acoperi 129.495,18 lei cu TVA.

Consilierii judeteni au discutat astazi intr-o sedinta extraordinara mai multe proiecte, prin care si acesta, iar  Stefan Catalin Iordache (PND) s-a aratat nemultumit de modul in care se intentioneaza realizarea imprejmuirii cimitirului:  “Daca va uitati in proiect, veti vedea ca se fac acolo niste structuri de beton, de parca ii ataca cineva pe cei din cimitir, adica vrea cineva sa fure mortii de acolo”.

Si fiindca liberalii faceau comentarii legate de declaratia sa, Iordache a continuat, adresandu-se presedintelui CJ, Iulian Chiriac (PSD): “Rugati-i pe cei de la PNL sa taca, fiindca atunci cand eu sunt impotriva PSD-ului sunt foarte cumintei, dar acum vad ca au o problema… Eu am inteles ca domnul Cirligea (Florin Cirligea, consilier judetean PNL, care nu a fost prezent la sedinta – n.r.) si-a facut cununia civila sau ce si-a facut acolo, dar asta nu inseamna sa faca un cimitir de 3 miliarde lei numai pentru ca vrea el! Ii opriti dvs (pe consilierii liberali – n.r.) sau…. Ca nu-i in regula, eu am vorbit civilizat… “

“Va rog, stimati colegi! Va rog frumos sa ne ascultam colegul!”, a intervenit presedintele Chiriac.

“Dvs sunteti cel care trebuie sa-l opriti, in momentul in care o persoana nu este in sala, sa nu se mai vorbeasca despre ea. E de bun simt!”, a spus liberalul Ovidiu Nechita.

“Prefer sa fiu nesimtit, deci: daca domnul Cirligea si-a facut nunta acolo, asta nu inseamna sa facem un cimitir de 3 miliarde numai pentru ca si-a facut nunta acolo!”.

“Si-a facut nunta pe locul cimitirului?!”, a comentat amuzata o social-democrata.

“Va rog frumos! Ati teminat?”, a intervenit iar Chiriac.

“N-am terminat, ca nu pot… Adica stiu ca ar fi bine sa termin tarziu, dar chiar asa?”

“Nu, ca va ascultam pana la capat!”

“As dori sa scoateti din contract acel panou in care se spune  <<acest cimitir a fost imprejmuit cu banii CJ>>. Mi se pare de prost gust”.

Proiectul a fost aprobat cu votul consilierilor prezenti, exceptie facand doar Iordache – ce a votat impotriva – si Simona Draghincescu (PND), ce s-a abtinut.