LUNGU: AU INCEPUT LUCRARILE PE MAI TOATE STRAZILE DIN OBOR, DIN CAUZA DE CAMPANIE ELECTORALA. SPER CA NU VRETI SA TERMINATI LUCRARILE LA ALEGERILE PREZIDENTIALE…

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) este nemultumit de ritmul in care se lucreaza in municipiul Braila, in ceea ce priveste partea de reparatii strazi. Lungu a comentat pe o retea de socializare ca in cartierul Obor au fost incepute lucrari pe foarte multe strazi in acelasi timp, iar asta face ca disconfortul creat cetatenilor din zona sa fie unul foarte mare: “Mai tot orasul este un santier! Avem alegeri locale la anul si trebuie sa se schimbe asfaltul, sa se astupe gropile….
Am inteles ca trebuiau incepute lucrarile pe mai toate strazile din cartierul Obor din cauza de Campanie electorala. Dar cred ca e cazul ca administratia PSD sa urgenteze finalizarea lucrarilor, pentru ca a inceput sa creeze un mare disconfort brailenilor care locuiesc in zona. Sper ca nu doriti sa terminati lucrarile la alegerile prezidentiale…

Despre calitatea lucrarilor nu mai are sens sa mai vorbim… se schimba doar asfaltul de pe partea carosabila, ca bordurile si trotuarele sunt in stare buna si nu au iesit din garantie. Calitate, nu gluma, iar se cimenteaza pe langa gurile de canalizare (garantia ca la primavara o sa ne bucuram de gropitele din jurul gurilor de canalizare). E de bine.
Cu siguranta ca multi braileni sunt multumiti ca se face… Nu mai conteaza calitatea si pretul lucrarilor.
Apropo, pe portiunea de strada intre fostul spital 3 si cimitirul Sfantul Constantin cand se vor finaliza reparatiile? Ca au trecut peste trei luni de zile de cand ati facut doar gropi”.