MATERIALUL LEMNOS PROVENIT DIN TOALETARILE SAU TAIERILE DE ARBORI DIN MUNICIPIU, ACORDAT GRATUIT UNEI ASOCIATII DE BINEFACERE SI SERVICIILOR DE UTILITATE PUBLICA

CLM Braila a aprobat astazi un proiect de hotarare privind acordarea catre persoane juridice fara scop lucrativ, care desfasoara activitati de binefacere sau de utilitate publica ori servicii publice, a unei cantitati de material lemnos provenit din toaletarile si doborarile de arbori realizate pe raza municipiului.

Astfel, Asociatiei “Centrul Cultural Comunitar Anton Pann” i-au fost acordate 200.000 kg material lemnos, in vederea incalzirii, pe perioada iernii, a locuintelor persoanelor defavorizate aflate in evidenta sa. Asociatia amintita are ca scop apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor de etnie roma.

Serviciului de Utilitate Publica si Gospodarire Locala i-au fost alocate 10.000 kg material lemnos, pentru incalzirea pe perioada sezonului rece a doua obiective: adapostul pentru caini din comuna Unirea si depozitul de deseuri inerte.

SC Braicar SA a primit 30.000 kg material lemnos, pentru incalzirea spatiilor de interventie din depourile Radu Negru si Vidin, iar SC Administratia Pietelor si Targurilor  a primit 16.000 kg material lemnos, pentru incalzirea adaposturilor animalelor din Gradina Zoologica.

Costurile privind transferul cantitatii de material lemnos catre beneficiari (transport, cantarire, etc) cad in sarcina acestora.