NECHITA, DESPRE CHIRIAC: E PREOCUPAT DE FRUSTRARILE LUI PERSONALE, NU DE PROBLEMELE JUDETULUI. E PENIBIL CA DUPA 3 ANI DE MANDAT, INCA N-A INTELES CARE E ROLUL LUI

Liberalul Ovidiu Nechita este de parere ca presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), este mai preocupat de frustrarile sale personale si de orgoliul sau, decat de problemele judetului. Nechita a comentat in acest fel o declaratie recenta a sefului CJ, care spus ca in ultimii 3 ani a incercat sa aiba o atitudine toleranta si a tot “incasat” de la consilierii judeteni Stefan Catalin Iordache (PND) si Ovidiu Nechita, insa de acum incolo “nu mai sta in defensiva, ci trece in ofensiva”.

Liberalul a scris pe o retea de socializare: “Cand esti ales local si mai ales presedintele Consiliului Judetean, nu vorbesti decat despre PROBLEMELE JUDETULUI SI REZOLVAREA LOR, nu despre frustrarile tale personale si despre orgoliu!!!! In cabinetul presedintelui Consiliului Judetean esti ca reprezentant legal institutional, nu ca sa te plangi presei locale ca <<ti-ai luat-o de la Nechita si Iordache timp de 3 ani>>!!!

Este penibil ca nici dupa 3 ani de mandat, ACEST PRESEDINTE NU A INTELES CARE ESTE ROLUL LUI IN ACEASTA FUNCTIE!”.