ROTARU, DESPRE PRIMARII PSD CARE L-AU SUSTINUT PE TUDOSE (PRO ROMANIA) IN CAMPANIA ELECTORALA: SUNT IN ORGANIZATIA PSD, SUNT ACTIVI

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, se declara multumit de lucrurile “foarte bune” pe care le-a aflat astazi de la conducerea PSD Braila, in legatura cu ceea ce se intampla cu organizatia judeteana si spune ca “se bucura sa vada o determinare foarte mare si un suflu foarte puternic” in aceasta filiala.

Teodorovici s-a aflat astazi intr-o vizita politica in Braila, alaturi de presedintele partidului, Viorica Dancila si secretarul general PSD Mihai Fifor. Presedintele executiv al PSD a glumit, spunand ca primarii social-democrati din judet care l-au sustinut pe candidatul Mihai Tudose (Pro Romania) au reusit “sa-l promoveze” pe  acesta in Parlamentul European – gestul lui Teodorovici fiind ceva de genul “i-au facut vant” – si ca “o promovare face parte din viata”.

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, s-a simtit dator sa intervina, pentru a-si preciza pozitia pe aceasta tema: “Noi am avut niste discutii, primarii au fost prezenti la Congres, primarii au fost prezenti astazi la Comitetul Executiv PSD Braila, unii dintre ei au luat cuvantul, lucrurile le-am lamurit in principiu, deci nu avem dificultati din aceasta perspectiva”.

Intrebat ce a lamurit, mai concret, Rotaru ne-a declarat ca: “Astazi, prezenta lor aici a confirmat faptul ca sunt in organizatia PSD, ca sunt activi si ca nu au niciun fel de dificultati in a promova ceea ce avem de promovat ca oferta electorala PSD, ca program de guvernare PSD”.

L-am mai intrebat pe liderul PSD brailean daca personal, are dificultati in a-i crede pe primarii care au semnat in campania electorala un document in care declarau ca il sustin pe Mihai Tudose – document dat publicitatii de Tudose, cu acordul lor – si care au facut campanie activa pentru in acesta in localitatile pe care le conduc.

“Eu merg pe buna credinta a oamenilor si banuiesc ca ceea ce s-a intamplat si la Congres, si astazi, la Comitetul Executiv, confirma ceea ce v-am spus”, a raspuns Rotaru.