RUSE: CALIN POPESCU TARICEANU REPREZINTA PRINCIPALUL CANDIDAT CU SANSE REALE SA-L INVINGA PE ACTUALUL PRESEDINTE IN ALEGERILE PREZIDENTIALE

Filiala ALDE Braila sustine candidatura presedintelui partidului, Calin Popescu Tariceanu, la presedintia Romaniei.

Intr-un comunicat dat publicitatii, presedintele interimar al organizatiei judetene ALDE Braila, senatorul Mihai Ruse, declar: “In data de 24.07.2019 membrii Delegatiei Permanente a ALDE au confirmat candidatura domnului Calin Popescu Tariceanu la Presedintia Romaniei.

In opinia noastra, a membrilor Filialei ALDE Braila, Calin Popescu Tariceanu reprezinta principalul candidat cu sanse reale, capabil sa-l invinga pe actualul presedinte in functie in alegerile prezidentiale. Daca ne dorim un presedinte care sa sustina binele romanilor, care simte romaneste, care promoveaza coeziunea in randul cetatenilor, ci nu ura si dezbinarea, care actioneaza si sustine constant si puternic drepturile civile ale romanilor intr-un stat de drept democratic, european, trebuie sa il votam sa castige Presedintia Romaniei. Calin Popescu Tariceanu este candidatul care ne poate asigura ca Romania merge cu demnitate in directia corecta”.