B. BOTEA: DE LA VIZIRU LA BERTESTII DE SUS ABIA SE VEDE MARCAJUL PE DJ 212 PE TIMP DE ZI, IAR NOAPTEA NU SE VEDE DELOC. ATAT POATE CJ BRAILA PENTRU CEI CARE MERG LA MARE…

Bogdan Botea,  consilier municipal (PND), este de parere ca dincolo de disputele personale dintre presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD) si consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND), acesta din urma  are dreptate cand semnaleaza unele probleme legate de Drumul Marii.

Intr-un comentariu postat pe o retea de socializare, Botea afirma: “De la Viziru la Bertestii de Sus abia se vede pe timp de zi marcajul pe DJ 212, iar noaptea deloc, si asa a fost in fiecare vara. Atat poate Consiliul Judetean Braila pentru cei care merg la mare in Romania…

Indiferent ce conflict are presedintele CJ cu cetateanul Iordache sau cu oricine altcineva, nu l-a impiedicat nimic sa faca in asa fel, incat sa nu ne mai punem vietile in pericol. Nu mai spun ca nici nu s-a gandit vreodata sa initieze vreun proiect de largire a drumului judetean, pentru fluidizarea traficului, asa cum este in judetul Constanta, pentru ca masinile de tonaj sa circule pe banda 1.

Circulam riscant pe aceste drumuri si ii reamintesc d-lui Chiriac ca fizica nu iarta pe nimeni, asa ca oricine se poate <<intalni>> cu TIR-ul, indiferent de partid sau de functie, inclusiv domnia sa, cand pleaca la marea romaneasca, o data la 10 ani”.