B. BOTEA, LUI CHIRIAC: MIE MI-AR FI RUSINE SA MAI IES PE STRADA, IN LOCUL DVS! VA DORESC SA O LUATI PE URMELE LUI STANCU LA PROPRIU, LA (PENITENCIARUL) FOCSANI!

Bogdan Botea, consilier municipal (PND) nu este deloc impresionat de declaratiile presedintelui CJ, Iulian Chiriac (PSD), cu privire la eforturile administratiei locale de a atrage medici tineri in judetul nostru. Botea este foarte nemultumit de conditiile din spitalele brailene si a comentat pe o retea de socializare ca la ora actuala, la Pediatrie este de-a dreptul “jegos” si ca e “ca in Africa”, iar seful CJ este lipsit de orice capacitate managerială: “Din proprie experienta va spun domnule Chiriac ca la Spitalul 3 nu functionează normal cele 2 aparate de la radiologie! Suntem in anul 2019 si noi avem la spital un aparat din 1969 care, dacă se incălzeste putin, da eroare si nu mai functionează! Va recomand sa va duceti dvs copiii sa facă radiografie la acest aparat, nu sa imi chinuiti mie copilul! Daca stiam ca sunteti lipsiti de orice capacitate managerială si am ajuns in Africa, ma duceam la privat sa fac copilului o radiografie!

Apropo, Spitalul de Pediatrie este la fel de jegos si cu acelasi mobilier antic ca acum 10 ani, cand a luat cunostinta copilul meu cu acest spital, pe atunci fiind presedinte predecesorul dvs! Mie mi-ar fi rusine sa mai ies pe strada, in locul dvs! Va doresc sa o luati pe urmele fostului presedinte de CJ, la propriu, acolo la Focsani si cat mai mult!!!”.

Amintim ca fostul presedinte CJ Braila Gheorghe Bunea Stancu (PSD) a fost inchis in Penitenciarul Focsani, dupa ce a fost condamnat in aprilie 2015 la 3 ani inchisoare, in dosarul “Mita la PSD”. Stancu a fost eliberat conditionat dupa un an si 4 luni.