CHIRIAC: VREAU UN AL DOILEA MANDAT IN FUNCTIA DE PRESEDINTE CJ BRAILA PENTRU CA IN PRIMUL MANDAT AM REZOLVAT FOARTE MULTE PROBLEME DIN TRECUT

Vreau un al doilea mandat in fruntea Consiliului Judetean Braila pentru a-mi continua proiectele incepute in primul mandat. Nu de alta, dar in acest prim mandat m-am ocupat mai mult de rezolvarea problemelor aparute la proiectele demarate pe vremea lui Stancu.

Asta spune, in esenta, presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), care sustine ca in acest mandat a avut mult de lucru pentru a debloca investitiile pornite de fostul presedinte CJ Gheorghe Bunea Stancu (PSD) la Spitalul Judetean, unele dintre acestea nefiind finalizate nici acum, dupa ani de zile.

“Va spun de ce am luat aceasta hotarare de  candida pentru al doilea mandat: sunt foarte multe proiecte incepute de mine, vreau sa mi le duc la bun sfarsit pentru al doilea mandat si sa las lucrurile exact cum trebuie intr-o administratie curata si transparenta. Pentru ca in primul mandat am rezolvat foarte multe lucruri din trecut: de a scoate, de a expertiza, de a vedea, de a face, de a duce lucrurile mai departe, ba dimpotriva, ne-am gandit si la proiecte noi – si vedeti proiectele pe fonduri europene. Doua dintre ele sunt semnate si ma bucur foarte mult, asteptam proiectul cu Spitalul Judetean sa fie al treilea. Mai sunt si proiecte micute, plus ca am ajutat foarte mult institutiile din subordinea CJ, unde au foarte multe proiecte. Iar una dintre institutii care are proiecte foarte frumoase este Biblioteca <<Panait Istrati>>. Si Directia pentru Protectia Copilului are proiecte pentru a face cateva casute sociale pentru copiii institutionalizati – si acelea sunt finantate.

Am ajutat cu bani de la Consiliul Judetean absolut toate primariile pentru a-si face proiectele si eu va spun ca toti primarii sunt foate multumiti”, a declarat Chiriac.