DRAGOMIR: DE CAND SUNT EU PRIMAR, PRESEDINTII PSD BRAILA NU AU INTERVENIT NICIODATA IN ACTIVITATILE NOASTRE DIN PRIMARIE

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), sustine ca pana acum, in cei 3 ani ai mandatului sau, nu au existat niciun fel de interferente ale conducerii PSD Braila in activitatea administrativa din cadrul Municipalitatii.

Dragomir a precizat ca nici Mihai Tudose (pe vremea cand era presedinte PSD Braila), nici actualul presedinte, Ion Rotaru, nu au incercat vreodata sa se amestece in treburile administratiei locale, insa acestia au fost intotdeauna informati in legatura cu proiectele aflate in derulare si cu intentiile primarului cu privire la noile proiecte: “Eu nu am niciun fel de probleme cu conducerea locala a PSD. Am o colaborare foarte buna. Nu au intervenit niciodata presedintii PSD Braila pe ceea ce inseamna activitatile pe care noi le-am avut la Primaria Municipiului Braila, nici in perioada in care conducerea a fost asigurata de domnul Mihai Tudose, nici in perioada aceasta, in care conducerea este asigurata de domnul Ion Rotaru.

Este adevarat, in schimb, cu amandoi am avut discutii privind anumite masuri pe care le luam pe diverse zone. Ne-am asumat chestiuni politice care puteau sa ne coste foarte mult, asa cum a fost, de exemplu, ridicarea si eutanasierea cainilor din municipiul Braila. De asemenea, cei doi presedinti ai PSD in diverse perioade au stiut proiectele pe care noi le-am derulat, proiecte pe care noi vrem sa le derulam; niciodata nu au existat interferente ale unuia sau altuia, sa ne spuna sa nu facem asa sau sa facem altfel, cum doresc dansii. Deci noi, din punctul acesta de vedere, am avut cu ambii o colaborare foarte buna”.