DRAGOMIR: ESTE EXCLUS SA IAU IN CALCUL PROPUNERILE ALTOR PARTIDE, IN MOMENTUL DE FATA

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), sustine ca in ciuda suspiciunilor unor politicieni si chiar ale unor colegi de partid, ca ar avea de gand sa treaca la Pro Romania inainte de alegerile locale din vara anului 2020, la acest moment nu se gandeste la asa ceva. Dragomir a declarat astazi ca deocamdata colaboreaza foarte bine cu consilierii municipali PSD si ca a gasit intotdeauna o atitudine deschisa la toti ministrii cu care a discutat, asa incat nu are motive sa se gandeasca la a parasi PSD.

Edilul sef a sugerat insa ca daca nu va gasi aceeasi deschidere si in viitor, planurile sale politice s-ar putea schimba: “Multe se spun; timpul va demonstra daca aceste zvonuri se confirma sau nu. Nu am luat in calcul astfel de lucruri, nu are niciun sens sa discutam subiecte de genul acesta… Nu am luat in calcul sa trec la un alt partid si nu are niciun sens sa ma pronunt.

Din punctul meu de vedere, eu sunt membru PSD in momentul de fata, am o echipa de consilieri de la PSD si sunt foarte incantat de colaborarea cu consilierii locali. Prevad ca in viitor aproximativ 80%-90% din consilierii municipali actuali sa-si continue mandatul si sa vina si un suflu nou pe lista consilierilor. Nu iau in calcul subiecte de cancan politic privind trecerea mea de la un partid la altul…”.

Intrebat daca este exclus ca la alegerile din locale din 2020 sa candideze pe lista unui alt partid, edilul sef a spus: “Este exclus sa iau in calcul diferite propuneri, in momentul de fata. Eu am fost un mare contestatar al politicii duse de Liviu Dragnea – pe fata si direct. Nu s-a luat nicio masura de la nivel politic national sau local vizavi de lucrurile pe care le-am spus in acel moment. Adica indiferent daca le-au convenit sau nu le-au convenit, au respectat punctul meu de vedere. Si acum sunt anumite aspecte pe care eu le spun vizavi de politica pe care noi o ducem la nivel national, sunt aspecte care ma nemultumesc, dar si aspecte care ne-au ajutat foarte mult privind alocarea la timp a banilor pentru finantarea proiectelor PNDL, pentru finantarea diverselor proiecte pe care Primaria municipiului Braila le are in derulare. Intotdeauna am gasit la ministrii PSD toata deschiderea necesara. Daca voi gasi in continuare aceeasi deschidere si in viitor, cu siguranta nu iau in calcul niciun fel de plecare. Daca, in schimb, de la nivel national mi se vor pune piedici, este un alt subiect…”.