DRAGOMIR: EU AM AVUT RELATII FOARTE BUNE CU TOTI DEPUTATII PE CARE I-A AVUT SAU PE CARE II ARE IN PREZENT PSD BRAILA

Primarul Marian Dragomir (PSD) declara ca de-a lungul primilor 3 ani de mandat a avut o colaborare foarte buna cu parlamentarii PSD de Braila si ca acestia l-au sustinut cand a fost nevoie de modificarea legislatiei pe diverse domenii, astfel incat sa poata realiza lucruri benefice pentru comunitate.

Mai concret, PSD Braila a avut initial un senator, in persoana lui Ion Rotaru si trei deputati – Mihai Tudose, Emilia Meirosu si Nicu Nita (foto), insa dupa trecerea lui Tudose si Meirosu la Pro Romania si apoi, dupa ce Tudose a devenit europarlamentar, acum, PSD Braila are un senator (Ion Rotaru) si doi deputati (Nicu Nita si Florin Mircea).

Intrebat daca a simtit un sprijin real din partea parlamentarilor PSD braileni, edilul sef a raspuns: “Da. Cu toti deputatii PSD pe care i-a avut sau pe care ii are partidul in momentul de fata, eu personal am avut relatii foarte bune de colaborare si comunicare si atunci cand am solicitat suportul pe diverse proiecte de lege, am primit ajutorul. De exemplu, schimbarea legislatiei privind acordarea abonamentelor gratuite pentru elevi – stiti ca era posibil doar la studenti, la elevi nu era posibil. Am initiat acel proiect de schimbare a legislatiei, care a fost semnat de parlamentarii braileni si a intrat in practica. De asemenea, ori de cate ori am avut discutii privind colaborarea cu diversi ministri si secretari de stat, toti au fost de fiecare data alaturi de noi, fara probleme. La fel, cand au fost anumite aspecte la proiectele de lege care ne-au interesat pe noi, sa stiti ca ele au fost puse in practica, fara a fi neaparat comunicate in mass-media, ci la lucru, in comisiile de specialitate din Parlament. Deci chiar am avut o relatie foarte buna cu toti”.

Dragomir considera ca este benefica ideea reducerii numarului de secretari de stat in Guvernul Romaniei, chiar daca aceasta l-ar putea afecta si pe colegul sau Adrian Randunica, care este secretar de stat la Ministerul Muncii: “Cred ca reducerea numarului de secretari de stat este o masura benefica, dar nu trebuie sa discutam despre persoane, in mod concret. Indiferent de opinia unora sau a altora, ori de cate ori l-am sunat pe domnul Adrian Randunica privind aspecte legate de Ministerul Muncii, la care dansul este secretar de stat, eu va spun ca pe langa faptul ca ne-a raspuns cu maxima rapiditate si ne-a transmis diverse proiecte de lege sau de Hotarari de Guvern care erau in dezbatere, am avut o colaborare foarte buna si chiar ii multumesc pentru acest lucru”.