DRAGOMIR: SUNT CONVINS CA SCORUL PSD LA PREZIDENTIALE AR FI MULT MAI MARE CU UN ALT CANDIDAT DECAT DANCILA. AM SPUS-O SI IN INTERIORUL ORGANIZATIEI

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), nu este deloc incantat de varianta ca presedintele PSD, Viorica Dancila, sa fie candidatul partidului la alegerile prezidentiale din acest an. Dragomir declara  ca in opinia sa, sunt persoane in PSD care ar putea sa obtina mai multe voturi decat Dancila.

Intrebat ce mandat a avut conducerea organizatia PSD Braila pentru Biroul Permanent National din luna iulie, la care s-a decis, de principiu, candidatul PSD la alegerile prezidentiale (candidatura validata de Comitetul Executiv National), edilul sef a declarat ca nu s-a discutat in organizatie in legatura cu un anumit mandat in acest sens, dat fiind ca dupa retragerea celorlalti candidati, Dancila a ramas singura interesata de aceasta candidatura: „Din pacate, ceilalti contracandidati ai doamnei Dancila s-au retras. Eu mi-as fi dorit ca PSD sa aiba mai multi candidati din care sa il poata selecta pe cel mai bun, cel care aduce cele mai multe voturi, dar a fost o singura optiune… Daca am fi avut mai multi candidati, ne intalneam in organizatie pentru a decide pe care il sustinem, astfel incat sa nu conteze functia pe care o detine in momentul de fata o persoana, ci numarul de voturi pe care il poate atrage.

Consider ca exista candidati care pot atrage un numar mai mare de voturi. Cred ferm ca scorul PSD la prezidentiale ar fi mai bun cu un alt candidat decat Dancila. Sunt convins ca scorul PSD ar fi mult mai mare cu un alt candidat. Am spus-o si in interiorul organizatiei. Cu siguranta sunt persoane in PSD care ar lua mai multe voturi”.

Decizia finala in privinta candidatului PSD la alegerile prezidentiale va fi luata in cadrul Congresului partidului, care va avea loc pe 24 august.