IONITA, DESPRE ASFALTARILE “CU REPETITIE”: BAIETII ASTIA DIN ADMINISTRATIE SUNT BALBAITI, REPETITIVI IN ACTIUNE – PREFER SA PRIVESC ASTFEL EVOLUTIA LOR PE SOSELELE MUNICIPIULUI

Daca ar fi vorba de spagi, DNA-ul ar intra in actiune, dar daca e vorba doar de o noua asfaltare a unei strazi, la un an de la cea mai recenta asfaltare a acesteia, DNA-ul nu se sesizeaza – cam asta spune consilierul municipal brailean Sorin Ionita (PNL), in legatura cu ceea ce se intampla in aceste zile pe strada Pietatii, din cartierul Hipodrom. Mai concret, este vorba despre faptul ca la circa un an dupa ce a fost asfaltata strada care trece prin fata Policlinicii nr. 2 din cartierul Hipodrom, carosabilul a fost raschetat, din motive necunoscute. Locuitorii din zona nu inteleg de ce a fost nevoie sa se strice un covor asfaltic care era bun si considera ca nu este in regula sa se iroseasca banul public in asemenea mod.

Ionita ca comentat astazi pe o retea de socializare: “Sinteza administratiei PSD: <<x2>>! Azi Hipodrom, in trecut (un an in urma!) Calea Calarasilor, de sub nasul Primariei pana la Ceas, baietii astia din administratie sunt balbaiti, repetitivi in actiune – prefer sa privesc astfel evolutia lor pe soselele municipiului.
Daca ar fi vorba de spagi, manevre specifice astora cu cravata rosie la grumaz, banuiesc ca ar sari in actiune DNA-ul, ca doar ce s-a eliberat un loc la penitenciar!”.

Precizam ca potrivit reprezentantilor Primariei, asfaltarea acelei porţiune de strada nu va fi platita din bani publici, ci o va suporta firma Tancrad, care efectueaza lucrarile in prezent (si care a asfaltat strada si anul trecut).