IORDACHE: DESI A FACUT LUPTE, CHIRIAC NU E UN LUPTATOR. II INTREABA PE CONSILIERII CARE IL CRITICA DACA VOR SA BATA CU EL. CHIRIAC SE BATE CU DUSMANUL…

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND)  se arata amuzat de ideea presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), cum ca PND-istul il  ataca in mod constant pentru a-si face campanie electorala. Iordache (foto) – ce a anuntat in urma cu cateva luni ca ar fi interesat sa mai candideze pentru un mandat de consilier judetean – sustine ca acela care este mai interesat in a-si face campanie electorala este Chiriac, avand in vedere scaderea substantiala in procente a PSD-ului, dar si problemele de imagine pe care le-ar avea sefului CJ, ca urmare a faptului ca nu este capabil sa conduca acest judet: ”Din ce am vazut, el a declarat ca vrea sa candideze pentru un nou mandat de presedinte CJ Braila si de aceea cred ca, de fapt, mai degraba este vorba de campania lui electorala, decat de a mea. Fiindca daca ne uitam la declaratiile recente ale sefului PSD Braila, Ion Rotaru, acesta  este destul de retinut cand este vorba despre o posibila candidatura a domnului Chiriac pentru functia de presedinte CJ, la alegerile din 2020. Eu nu cred ca va fi nominalizat ca si candidat PSD pentru functia de presedinte CJ, mai ales ca domnia sa este un apropiat al lui Tudose.

Pana la urma, domnul Chiriac a fost mai mult la sala decat la scoala si nici luptator nu e, desi a facut lupte, ci mai degraba este genul care ii intreaba pe consilierii care il deranjeaza daca vor sa se bata. El <<se bate cu dusmanul>>, in lupta politica…

Pe de alta parte, daca vorbim de partea administrativa, eu, unul, nu vreau sa particip la <<festivisme> in care sa apara numele CJ pe un cimitir, sa scrie “aici sunt banii dvs, pentru cimitirul… >>. Scuzati-ma, cioclu inca nu sunt. Domnia sa este cioclu PSD si in curand va deveni cioclu Pro Romania.

El a facut mai multi ani de facultate decat se fac de obicei, ca sa aprofundeze, si a facut cea mai usoara facultate, TCM – Tehnologia Carnii si a Mezelurilor. Bine, TCM inseamna Tehnologia Constructiilor de Masini, insa domnia sa a facut <<Tehnologia Carnii si a Mezelurilor>>, fiindca este un fripturist”.