IORDACHE: NU I-AM CERUT NICIODATA NIMIC LUI CHIRIAC, NICIUN BAN, NICIUN CONTRACT, NICIO INTERVENTIE

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) sustine ca nu a beneficiat de contracte de publicitate preferentiale cu statul si ca de fapt, presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD) nu i-a inchis niciun “robinet”, asa cum se lauda acesta. Iordache face referire la declaratiile recente ale sefului judetului, care spunea ca, de fapt, consilierul PND duce un razboi personal impotriva sa pentru ca “i-a inchis robinetele”, in ceea ce priveste contractele de publicitate pe bani publici, pentru site-ul sau de presa.

PND-istul a comentat pe aceasta tema: “Eu il rog sa-mi dea o lista cu contractele astea la care am fost favorizat, iar daca vorbim despre contractul cu Spitalul Judetean, ar trebui sa inteleaga ca banii din contract reprezentau mai putin de 5% din valoarea donatiilor pe care eu le-am facut catre spital. Pe langa donatia pe care am facut-o in urma cu cativa ani pentru o operatie la ochi de care avea nevoie o batrana – caz in care s-au implicat mai multi ziaristi din presa locala -, ma refer si la plata lucrarilor pentru reabilitarea Sectiei de Neurologie, care a costat undeva la 20.000 de euro.

El stie foarte bine lucrurile astea. Nu i-am cerut niciodata nimic, niciun ban, niciun contract, nicio interventie.  Domnia sa a ajuns presedintele CJ Braila pentru ca domnul Mihai Tudose a negociat cu fiecare consilier in parte sa fie votat Chiriac, iar eu nu am cerut nimic retribuit, ca sa ne intelegem. Iar daca domnul Chiriac insista in acest sens, e de prost gust.

Domnia sa nu are un conflict cu mine, are o problema legata de intelegere”.