IORDACHE: VOI CONTINUA SA-L ATAC PE PRESEDINTELE CHIRIAC, FACANDU-MI DIN ASTA UN TEL. SCUZATI-MA, DESPRE CINE VORBIM, DESPRE UN NO NAME?

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) a declarat astazi ca regreta unele expresii folosite in cadrul sedintelor CJ Braila, la adresa unor doamne, insa in rest, nu regreta nimic din ceea ce a spus, chiar daca uneori a folosit un limbaj mai dur: “Da, sunt cateva interventii pe care le regret si sunt niste interventii legate de unele replici adresate unor doamne; alea da, le regret. Dar in rest, niciun fel de mila!”.

Cat priveste faptul ca presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), dar si unii lideri PSD locali ii reproseaza acest limbaj dur si “circul” pe care il face in sedintele CJ, Iordache a cerut sa i se precizeze despre ce lideri PSD este vorba, fiindca “eu nu stiu niciun lider PSD, de-aia va intreb, eu nu cunosc niciun lider PSD. Mosuletii astia care umbla cu pampers la ei sunt liderii PSD de azi? Ei sunt niste plangaciosi, niste mucosi; sunt deranjati de limbajul meu? Ce cuvinte i-au deranjat? Le promit acestor mosuleti ca limbajul meu va fi in continuare acelasi, ba chiar mai rau! Acest tip de limbaj – limbajul dur – este consfintit de diverse reglementari europene in privinta folosirii limbajului in politica, acest tip de limbaj este consfintit de diverse organizatii europene.

Deci domnul presedinte (presedintele CJ, Iulian Chiriac – n.r.) este un prost pus de Mihai Tudose presedinte, sustinut de niste mosuleti care fac pe ei de frica, mai ales in conditiile in care PSD are niste rezultate <<extraordinare>>; are doi-trei sfatuitori de doi lei, dupa parerea mea – adica vreau sa spun ca domnia sa nu are ce cauta acolo.

Asta nu inseamna ca nu trebuie sa-l suportam in continuare. Ca ati vazut ca nu-l <<omoara>> nimeni, el se <<omoara>> singur. Domnul presedinte nu este in stare sa conduca nimic. Daca a reusit sa delege catre domnul Epureanu (Ionel Epureanu, vicepresedinte CJ, PSD – n.r.) – cel care ar fi trebuit sa fie presedinte al CJ Braila, daca Mihai Tudose nu-l mintea si nu-l pacalea -, domnul Epureanu se ocupa de bani, nu poate sa se ocupe si de organizare, nu poate sa le faca pe toate. Domnul presedinte am inteles ca este fost luptator; eu stiu ca sportivii mai mult au mers la sala decat la scoala, dar la el se vede clar lucrul asta!”.

Consilierul PND a mai declarat ca isi va face un tel din a-l ataca in continuare pe presedintele Chiriac si PSD: “Suntem sub dictatura unui prost, a unei maimute trase de sfori si raspunsul meu este cat se poate de clar: da, voi continua sa-l atac pe domnul presedinte, facandu-mi din asta un tel, pentru ca a fi impotriva PSD si a unui astfel de exponent – bine, el e un fel de cameleon PSD  si Pro Romania si ce-o fi, de unde se castiga, sa fie si el pe lista… Scuzati-ma, despre cine vorbim, despre un no name?”.