LINIILE DE TRAMVAI, UN PERICOL PENTRU MASINI – O BUCATA METALICA S-A RUPT CAND A TRECUT UN AUTOTURISM SI S-A INFIPT INTR-UN CAUCIUC

Incident  neplacut pentru un brailean care si-a gaurit cauciucul masinii, dupa ce a trecut ieri cu autoturismul peste linia de tramvai, in apropierea Scolii 20, din cartierul Vidin. Constantin Petrache spune ca a semnalat de mai multe ori pe retelele de socializare ca linia de tramvai din zona este deteriorata si ca este un real pericol pentru masini, iar ieri a avut ghinionul sa i se intample un lucru care a dovedit acest lucru:  “Am plecat cu masina din fata blocului si in drum spre Calea Galati am simtit o bataie puternica la roata si cand m-am dat jos si am vazut ce era, pur si simplu eram foc de suparare.

Am spus de atatea ori ca linia de tramvai este praf si e un real pericol pentru masini, dar totul a fost in zadar. Ieri, o bucata de tabla de pe calea de rulare s-a rupt si mi-a gaurit cauciucul, s-a infipt in el.

Lucrarile se fac de mantuiala la linia de tramavai si nu este prima data cand sesizez acest lucru. Chiar si azi, cand am fost la <<Braicar>> ca sa fac sesizare, domnul de acolo a spus ca a trimis echipa la fata locului. Intr-adevar, cand am ajuns in zona, era o masina de interventie si doi muncitori care nu au facut mare lucru, au sudat doua fiare si au plecat. Oare sefii care ar trebui sa supravegheze lucrarea stiu ce fel se executa aceste lucrari?”.