NITA: POATE CA MODERNIZAREA STADIONULUI MUNICIPAL VA FI UNUL DINTRE PASII PE CARE II PUTEM FACE IMPREUNA, ADMINISTRATIE LOCALA SI CLUBURI SPORTIVE, PENTRU REVIGORAREA SPORTULUI BRAILEAN

Deputatul Nicu Nita (PSD) considera binevenita initiativa asocierii Consiliul Local Municipal Braila si Consiliului Judetean, in vederea reabilitarii si modernizarii Stadionului Municipal.

Nita declara ca avand in vedere starea actuala a stadionului, chiar era nevoie de niste lucrari de amploare acolo: “M-am bucurat sa vad ca CLM si CJ au aprobat asocierea pentru reabilitarea si modernizarea Stadionului Municipal, este o idee foarte buna.

Stadionul a fost construit in anii ’70 si stim cu totii cum arata acum… Din cauza starii in care se afla, in prezent nu poate fi omologat nici macar pentru meciuri de Liga a treia.

Eu cred ca brailenii merita sa aiba un stadion modern, chiar daca va fi unul mai mic, nu unul de 30.000 de locuri, cat avea initial Stadionul Municipal. Si poate ca acesta va fi unul dintre pasii pe care ii putem face impreuna, administratie locala si cluburi sportive, pentru revigoarea sportului brailean.

Iar daca se va reusi realizarea proiectului respectiv prin accesarea unor programe cu finantare nationala sau cu finantare europeana, va fi si mai bine. Insa pana la urma important este sa se faca acest proiect, ca sa avem si noi la Braila un stadion modern”.

Nita, care este prim-vicepresedinte al Federatiei Romane de Motociclism, a precizat ca e cu atat mai incantat de proiectul modernizarii stadionului, cu cat asta va insemna ca vor exista conditii mult mai bune si pentru desfasurarea competitiilor de dirt-track: “Stiti ca pe Municipalul brailean se organizeaza si competitiile internationale de Speedway. Daca stadionul se va moderniza, cu siguranta asta  va fi si in beneficiul sportivilor din acest domeniu”.

(sursa foto – Dacia Unirea Braila)