SE FAC INSCRIERI LA CONCURSUL DE PROZA SCURTA SATIRICA

Organizatorii Concursului de proza scurta satirica de la Braila anunta ca se fac inscrieri pentru cea de a III-a editie a manifestarii, care va avea loc in perioada 24-25 septembrie.
Concursul este un eveniment anual care are drept scop cultivarea literaturii umoristice in literatura de gen a Brailei, descoperirea si promovarea a noi talente, realizarea unor intalniri ale publicului brailean cu nume sonore ale genului satirico-umoristic (expozitii de caricatura, recitaluri, stand-up comedy, etc.).
Se pot inscrie persoane fizice cu cetatenie romana sau cetateni straini, care au varsta peste 18 ani.
Sectiunile concursului sunt: * Proza scurta umoristica; * Cea mai buna carte de umor in perioada 2018-2019.
Pentru prima sectiune, tema din acest an este: “Amintiri din viitor: scoala”.
La cea de a doua sectiune pot participa autorii volumelor de umor (epigrama, proza scurta umoristica, fabula, aforisme) tiparite in perioada 2018-2019.
Autorii interesati isi vor trimite lucrarile la adresa: Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila, Piata Traian, nr. 2, Braila, cod postal 810153, pana la data de 10 septembrie 2019 (data postei).
Jurizarea va avea loc in intervalul: 11 – 22 septembrie.
Premiile oferite de organizatori sunt dupa cum urmeaza: Premiul I (la fiecare sectiune in parte) – 1500 lei; Premiul II (la fiecare sectiune in parte) – 1200 lei; Premiul III (la fiecare sectiune in parte) – 1000 lei.
Mai multe detalii se pot obtine la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, Piata Traian, nr. 2, Braila, cod postal 810153; Telefon: 0239.614.710

Organizatorii Concursului de proza scurta satirica sunt Consiliul Judetean Braila si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale.