SE FAC INSCRIERI LA SALONUL INTERNATIONAL DE CARICATURA DE LA BRAILA

Organizatorii Salonului International de Caricatura de la Braila anunta ca pana pe 2 septembrie se primesc inscrieri pentru cea de a XIV-a editie a manifestarii. In acest an, vernisajul Salonului de Caricatura si decernarea premiilor vor avea loc pe 27 septembrie.
Concursul este deschis tuturor caricaturistilor interesati, iar tema editiei din acest an este „Rasul (caricaturi la care se rade)”. Participantii se pot inscrie cu un numar maxim de 3 lucrari.

Premiile acordate sunt urmatoarele: *Marele Premiu – 1.500 euro; *Premiul I – 1.000 euro; *Premiul II – 800 euro; *Premiul III – 500 euro; *3 Premii speciale a cate 300 euro.

Organizatori manifestarii sunt Consiliul Judetean Braila si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale.
Pentru mai multe detalii legate de inscriere, cei interesati pot accesa Regulamentul Salonului International de Caricatura aici: http://centruldecreatiebraila.ro/wp-content/uploads/Regulament-Salonul-International-de-Caricatura-2019.pdf?fbclid=IwAR36c1npB36Wdj4Y4PGn10v60XLtGyiwd8_fblhCdHGYz6y4xCJdNBnMqZU