20-21 SEPTEMBRIE, BRAILA – TARGUL DE LOCURI DE MUNCA DB WORK

Pe 20 septembrie (intre orele 16:00 – 19:30) si 21 septembrie (intre orele 10:00 – 16:00), la hotelul Triumph din municipiul Braila (str. Calarasilor, nr. 214) se va desfasura Targul de locuri de munca DB WORK. Mai exact, este vorba despre un targ care se adreseaza celor interesati sa isi gaseasca o slujba in Olanda.

Se face angajare imediata in Olanda prin DB Work in domeniile: * Naval: Sudori, Lacatusi, Vopsitori, Fitteri, Tubulatori, Polizatori, Mecanici, Electricieni; * Industrial: Fierari, Dulgheri, Instalatori, Electricieni, Demolatori; *Logistic: Operatori depozit, Stivuitoristi; *Constructii: Zidari, Zugravi, Izolatori, Lucratori acoperisuri, Instalatori.

Cei interesati trebuie sa completeze formularul pe care il gasesc aici: http://bit.ly/VreauJOB si sa aplice pentru un loc de munca in strainatate. Dupa ce completeaza formularul, ei vor fi contactati de catre recrutorii DB WORK, cu care vor sustine un pre-interviu telefonic si li se va face programarea pentru interviul din cadrul TARGULUI DE JOBURI din 20 si 21 septembrie.

Pentru cei care vor lucra in Olanda prin DB WORK, indiferent pentru ce post vor opta, firma amintita asigura: *Consultanta in gasirea jobului potrivit; *Contract de munca pe termen lung, ce respecta legislatia olandeza; *Transportul din Romania in Olanda (acesta se poate realiza atat cu autocarul companiei, cat si cu avionul); *Cazare si utilitati (DB WORK se va ocupa de toate aspectele legate de gasirea cazarii, asigurarea utilitatilor, etc. Casele sunt complet echipate. Cei angajati vor locui la comun cu alti colegi de munca, insa nu mai mult de 2 persoane in camera); * Masina de serviciu pentru transportul de la si la locul de munca.