22 OCTOMBRIE, PALATUL “LYRA” – “TOTUL DESPRE FEMEI”

Marti, 22 octombrie, la ora 19:00, la Palatul “Lyra” din Braila va avea loc spectacolul “Totul despre femei”.

„<<Totul despre femei>> este povestea unui diamant. O nestemata care va straluci de fiecare data diferit, atunci cand va fi rotita in lumina. Uneori coplesitor, uneori ludic, uneori trist. Acest diamant este Femeia – mama, iubita, prietena, sora.
Stralucitorul text scris de Miro Gavran priveste femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce in fata martorilor actului artistic trei actrite care au acceptat provocarea sa ofere nu doar talent si efervescenta, ci o farama din sufletul propriu. Pentru ca era singura cale ca fiecare in parte sa intrupeze cinci personaje diferite.
Intr-un melanj unic, <<Totul despre femei>> aduce o poveste de iubire, una de cariera si una de prietenie, plus un conflict puternic starnit de trei fetite la gradinita. Nu e suficient? Adaugam o lupta plina de gelozie intre respectabilele nonagenare indragostite si imaginea este completa.
<<Totul despre femei>> este o comedie romantica care te va pune pe ganduri. Trei actrite, 15 personaje si un spectacol de o ora si jumatate ce te va invata si dezvata totul despre femei”, spun organizatorii.
Biletele se gasesc la agentia Filarmonicii din Calea Calarasilor Nr. 52 (Casa Tineretului).  Relatii suplimentare si rezervari la tel: 0787.817063.