ASOCIATIA CULTURALA CINEFEEL INVITA LICEENII SA PARTICIPE LA PROIECTUL “BRAILA – UN FILM DE POVESTE!”

Asociatia Culturala Cinefeel lanseaza tuturor liceenilor din judet invitatia de a participa la proiectul “BRAILA – UN FILM DE POVESTE!”, la sectiunea de creare trailere, avand ca tematica “Braila – oameni si locuri”.

“Cui ne adresam? Elevilor cu aptitudini sau inclinatii creative; adolescentilor pasionati de filme.
Elevii si profesorii vor participa la workshop-uri sustinute cu sprijinul ONG-ului Kinelink Moovee, la tururi ghidate turistice si culturale, pentru a afla fascinanta istorie a orasului Braila si la multe alte activitati.
Nu lipsesc concursurile si premiile pentru participantii din cadrul proiectului care isi transpun viziunea in realitate, prin intermediul trailerelor.

Pentru inscrieri ne gasiti la telefon: 0720.562933 / mail: asociatiaculturalacinefeel@gmail.com sau pe pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/Asociatia-Culturala-CineFeel-101048197936456/?modal=admin_todo_tour ”, precizeaza reprezentantii asociatiei amintite.

Proiectul  “BRAILA – UN FILM DE POVESTE!”, este finantat de Consiliul Judetean prin Programul pentru finantarea nerambursabila a activitatilor nonprofit de interes judetean pentru anul 2019 – Domeniul CULTURA.