B. BOTEA: MAI IMPORTANTA ESTE REABILITAREA PARCURILOR DE JOACA PENTRU COPII, DECAT REPARAREA GARDURILOR CIMITIRELOR. LASATI PENTRU LA ANUL REPARAREA GARDURILOR CIMITIRELOR

Consilierul municipal Bogdan Botea (PND) este de parere ca inainte de a investi bani publici in repararea gardurilor cimitirelor, Primaria ar trebui sa se ocupe de reabilitarea parcurilor de joaca pentru copii.

Botea sustine ca Municipalitatea ar trebui sa stabileasca niste prioritati cand este vorba de cheltuirea fondurilor pe care le are la dispozitie si i-a solicitat primarului Marian Dragomir (PSD), la cea mai recenta sedinta CLM Braila, sa lase deoparte deocamdata repararea gardurilor cimitirelor si anul acesta sa se ocupe reabilitarea parcurilor de joaca: “Mai importante sunt locurile de joaca pentru copii si alte chestiuni legate de cresterea nivelului de trai in oras, nu gardurile cimitirelor. Intr-adevar, sunt niste investitii de facut, dar trebuie sa  le punem intr-o ordine de prioritati. Sunt sume foarte mari, cate 2 miliarde lei vechi, pentru repararea gardurilor cimitirelor. Eu cred ca trebuie sa  faceti o ordine in aceste lucruri, pentru ca mai importante sunt investitiile in ameliorarea nivelului de trai. De exemplu, cartierul Brailita intotdeauna  a ramas pe ultimul loc din punct de vedere al locurilor de joaca. Deci propunerea mea este sa eliminati sau sa amanati pentru la anul acele investitii pentru repararea gardurilor cimitrelor si sa modificati lista investitiilor, incluzand reabilitarea parcurilor de joaca pentru copii in cartierele unde aceasta nu s-a putut face – mai ales in cartierele marginase ale orasului”.