CSM BRAILA SI-A PLANIFICAT SA OBTINA IN ACEST AN 131 DE MEDALII. PANA LA FINELE LUNII AUGUST SPORTIVII CLUBULUI AU OBTINUT LA CAMPIONATELE NATIONALE SI CUPA ROMANIEI DOAR 44 DE MEDALII

In anul 2019, Clubul Sportiv Municipal Braila a functionat cu un efectiv de 231 sportivi legitimati si propusi sa participe la competitiile oficiale ale celor 11 sectii ale CSM (atletism, box, ciclism, dirt-track, inot, judo,  kaiac-canoe, sambo, tenis de camp, triatlon si volei). In perioada 1 ianuarie – 31 august 2019, sportivii CSM au obtinut 44 de medalii la Campionatele Nationale si Cupa Romaniei.

Potrivit unui raport prezentat de conducerea CSM Braila, “la Campionatele Internationale, cele mai elocvente rezultate au fost cele de la sectia de Sambo: * trei locuri V la Campionatele Europene de juniori si tineret, obtinute de Naidin Teodora si Varvaruc Catalina; *un loc III la Campionatul European de tineret, obtinut de Varvaruc Catalina.

In anul 2019, sportivii au fost pregatiti de 22 de antrenori, din care: 13 antrenori cu norma intreaga, 2 antrenori cu jumatate de norma si 7 antrenori voluntari”.

In documentul amintit se mai precizeaza si faptul ca faptul ca sefii CSM Braila si-au planificat sa obtina in acest an 131 de medalii. Pana la finele lunii august, dupa cum am precizat, sportivii clubului au obtinut la Campionatele Nationale si Cupa Romaniei doar 44 de medalii (vezi foto).

Raportul este intocmit de directorul CSM Braila, Claudiu Mihai Pisica, cel care n-a reusit sa promoveze concursul organizat la inceputul acestei luni, pentru ocuparea postului pe care il ocupa interimar.