CURS (GRATUIT) DE INSTRUIRE IN MESERIA DE BUCATAR, ORGANIZAT LA BIBLIOTECA JUDETEANA „PANAIT ISTRATI”

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila organizeaza o selectie in vederea instruirii gratuite a 10 persoane in meseria de bucatar. Durata acestei activitati este de 100 de ore, accentul fiind pus pe modalitati diverse de preparare a pestelui. La finalul cursului, fiecare candidat va primi diploma din partea Scolii Nationale de Excelenta in Gastronomie „Bella Italia”.
La programul „Bucataria Dunarii” pot participa tineri cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, cu domiciliul in zona FLAG Braila (Zona Pescareasca a Municipiului Braila – informatii pot fi consultate aici:
https://www.pescuitbraila.ro/wp-content/files/Anexa_A_Zona_pescareasca_mun.Braila.pdf).
Cei interesati trebuie sa depuna CV-ul la sediul Bibliotecii Judetene „Panait Istrati”, din Piata Poligon, nr. 4, etajul II, Compartimentul Editare-Redactare, persoane de contact Teodora Soare si Laura Caplea. Inscrierile se vor face pana pe data de 27 septembrie 2019, de luni pana vineri, in intervalul orar 8:00 – 16:00, iar organizatorii isi rezerva dreptul de a selecta doritorii.

Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0740.203876.
Persoanele care vor participa la aceasta activitate trebuie ca pana la jumatatea cursului sa identifice si sa propuna 5 retete pe baza de peste si/sau crustacee, din gastronomia locala.
Programul de instruire „Bucataria Dunarii” face parte din proiectul „Scoala de vara dunareana – activitati non-formale pentru zona Brailei”, finantat prin POPAM 2014 – 2020.