IN ULTIMA SAPTAMANA POLITISTII LOCALI AU APLICAT 129 AMENZI, IN VALOARE DE 76.600 LEI

In perioada 27 august – 3 septembrie, politistii locali braileni au aplicat un numar de 129 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 76.600 lei.

In perioada amintita au fost organizate actiuni dupa cum urmeaza: *pe linia salubritatii –  7 actiuni; *pe linia combaterii cersetoriei si vagabondajului – 7 actiuni; *pe linia combaterii comertului stradal neautorizat – 7; *actiuni in cooperare cu Directia de Sanatate Publica – 6; *actiuni in cooperare cu SUPAGL – 8; *actiuni in cooperare cu „Seroplant” – 5; *actiuni in cooperare cu Directia de Asistenta Sociala – 4; *actiuni in cooperare cu Garda de Mediu – 2; *actiuni in cooperare cu Administratia Pietelor si Targurilor – 3.

In perioada analizata au fost depistate si sanctionate un numar de 29  persoane care au aruncat/depozitat in locuri publice reziduuri de orice natura (menajere, industriale, vegetale, moloz), amenzile totalizand 31.500 lei.

Pe de alta parte, in ceea ce priveste activitatile pe linie de circulatie rutiera, pe langa actiunile preventive, politistii locali rutieri au aplicat un numar de 54 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 15.240 lei si un numar de 72 puncte penalizare.

In plus, au fost aplicate un numar de 9 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 4.500 lei, pentru expunerea spre vanzare a autovehiculelor  (inmatriculate sau neinmatriculate) pe domeniul public sau privat al municipiului, in locuri neautorizate.