INSPECTORUL SCOLAR GENERAL AL BRAILEI, VIOREL BOTEA: ORGOLIILE PERSONALE NU AU FACUT BINE IMAGINII INVATAMANTULUI BRAILEAN

Inspectorul scolar general al Brailei, Viorel Botea, considera ca orgoliile personale care s-au manifestat in trecut, la nivel local, nu au facut bine invatamantului local si isi propune o imbunatatire a situatiei, din acest punct de vedere.

Botea precizeaza intr-o postare facuta pe o retea de socializare ca printre prioritatile sale, in noul an scolar se mai afla si reducerea absenteismului scolar si a indisciplinei: “INCEPE SCOALA. Suna clopotelul unui Nou An Scolar cu multe provocari.

Rezultatele la examenele nationale, la olimpiade, concursuri si activitati educative obtinute de catre elevii nostri, coordonati de dascali inimosi, sunt mandria Scolii Brailene. Toate aceste au fost posibile prin implicarea parintilor si a autoritatilor locale.

Grija fata de copii, respectul parintilor fata de profesori, precum si relatiile din comunitate trebuie imbunatatite. Orgoliile personale nu au facut bine imaginii Invatamantului Brailean.
Abandonul scolar, absenteismul si indisciplina trebuie stopate prin eforturi comune, astfel incat fiecare copil sa se bucure de beneficiile educatiei.

Impreuna, cu daruire si respect reciproc, putem aduce un plus de valoare Invatamantului Brailean”.