LUNGU: DACA AM FI FINANTAT SI SPORTUL ASA CUM AM FINANTAT PROIECTELE PRIMARIILOR DIN JUDET, SUNT FERM CONVINS CA AVEAM REZULTATE MAI BUNE IN SPORT

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) apreciaza ca lucrul cel mai bun pe care l-a facut CJ Braila in actualul mandat a fost acela de a cofinanta diverse proiecte de interes comunitar intocmite de primariile din judet. Lungu spune ca urmare a ajutorului financiar acordat de CJ primariilor brailene, acestea au reusit sa realizeze lucruri care vor ramane peste ani si care sunt benefice pentru cetatenii din localitatile respective.

In opinia liberalului ar fi fost de dorit sa existe acelasi gen de deschidere din partea CJ si in ceea ce priveste finantarea sportului local: “Lucrul cel mai bun pe care l-a facut CJ de cand il conduceti a fost reprezentat de aceste asocieri cu Primariile, aceste asocieri care au insemnat investii, investitii care raman. Si dosarele (pentru proiectele primariilor care vizau aceste asocieri – n.r.) au fost gandite de aparatul de specialitate de la CJ in asa fel, incat dansii sa ajunga la aceste finantari.

Daca ne-am fi comportat asa si cu sportul, sunt ferm convins ca in acesti 3 ani de zile aveam mai multe rezultate bune – pentru ca avem reprezentanti ai disciplinelor sportive, oameni care se implica cu adevarat, chiar daca au avut finantari, chiar daca nu au avut finantari. Dar daca am fi gasit solutii sa-i finantam an de an, lucrurile se schimbau total si aici”.