MEIROSU: NU SUSTINEM PSD SI NU FACEM NICIUN FEL DE INTELEGERE CU PSD, NICI LA VEDERE, NICI IN INTALNIRI SECRETE!

Liderul ProRomania Braila, deputatul Emilia Meirosu, declara ca organizatia sa nu face parte din nicio intelegere locala cu PSD, cu sau fara ALDE.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Meirosu a precizat ca PSD si ALDE pot face ce intelegeri doresc la nivel local, insa ProRomania nu participa la discutiile dintre cele doua partide si nici nu face parte din aceasta “familie”: “Alianta ProRomania-ALDE prevede exclusiv sustinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale. Atat si nimic mai mult!

Vorbind de Braila, vreau sa se inteleaga clar ca Organizatia Judeteana ProRomania nu este interesata de prieteniile dintre ALDE si PSD, fie ca vorbim de Consiliul Local Municipal, fie ca vorbim de Consiliul Judetean. PSD si ALDE sunt parteneri in administratia braileana de ani buni, se stiu, se cunosc bine unii pe altii, incat pot sa-si aleaga drumul, comun sau nu, fara ca ProRomania sa fie parte a discutiilor dintre liderii celor doua filiale.

Nu sustinem PSD si nu facem niciun fel de intelegere cu PSD, nici la vedere, nici in intalniri secrete!

Actiunile politico-administrative ale ALDE nu ne intereseaza. Daca ALDE sustine sau nu PSD nu este un subiect care sa intereseze ProRomania. Fiecare sa-si spele rufele in familie, iar noi, ProRomania, din aceasta familie nu facem parte!

Singurul ales local al ProRomania, consilierul judetean Marian Capatana, va vota doar in interesul brailenilor! La alegerile europarlamentare brailenii si-au aratat sustinerea pentru ProRomania si colegul nostru, europarlamentarul Mihai Tudose.

ProRomania, noi, toti membrii organizatiei Braila, va face tot ce ii sta in putinta pentru a rasplati votul brailenilor si a le dovedi ca increderea lor onoreaza, dar si obliga”.