ROTARU: CHIRIAC PUTEA SA FIE UN PRESEDINTE MAI BUN LA CJ. DRAGOMIR A FOST UN PRIMAR BUN

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, declara ca inca nu s-a discutat in cadrul organizatiei amintite despre candidatii social-democrati la alegerile locale din 2020. Rotaru a precizat astazi ca in perioada urmatoare liderii judeteni PSD vor face deplasari in teritoriu si vor discuta cu sefii organizatiilor respective pe acest subiect, iar in final se vor contura si niste concluzii: “Sunt situatii diferite in functie de localitate, vrem sa avem aceasta discutie cu toti cei care sunt implicati, vom vedea care sunt optiunile si punctele lor de vedere, dupa care vom lua niste decizii. De saptamana viitoare declansam aceste intalniri si pe baza lor vom lua hotararile ca atare”.

Intrebat daca exclude varianta de a face o alianta cu Pro Romania la alegerile locale, liderul PSD a raspuns: “Se spune ca in politica e bine sa nu spui niciodata <<niciodata>>. Eu nu vreau sa am astazi o opinie radicala. Mi-e greu sa spun ca noi cu fostii nostri camarazi, care ne sunt astazi adversari – eu am zis ca suntem competitori de fiecare data – o sa revenim la aceeasi masa, dar merg pe acelasi motto de la inceput, deocamdata”.

Chestionat daca din punctul sau de vedere, Iulian Chiriac (PSD) a fost un presedinte bun la CJ Braila, pana la ora actuala, seful PSD a spus: “Putea sa fie un presedinte mai bun”.

Intrebat, pe de alta parte, daca primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD) a fost un primar bun, Rotaru a spus: “Da”.