ROTARU: SPERAM CA LA ALEGERILE PREZIDENTIALE SA OBTINEM IN JUDETUL BRAILA UN SCOR MAI MARE DECAT CEL DE LA EUROPARLAMENTARE

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, spera ca la alegerile prezidentiale din luna noiembrie organizatia sa va obtine un scor mai bun decat cel de la alegerile europarlamentare (respectiv 27,01%).

Rotaru a fost intrebat in cadrul unei conferinte de presa cum comenteaza declaratiile primarului Brailei, Marian Dragomir (PSD) si ale presedintelui CJ, Iulian Chiriac (PSD), care sunt de parere ca in partid ar exista candidati mai buni decat Viorica Dancila, oameni care ar putea sa obtina un scor mai bun decat aceasta.

Liderul PSD a raspuns: ”A fost un punct de vedere la un moment dat; astazi avem un candidat votat de Congres, este doamna Viorica Dancila, avem o sansa reala sa ne batem pentru a castiga presedintia si suntem mobilizati sa o facem fara niciun fel de rezerve, din punctul asta de vedere. Speram sa obtinem in judetul Braila un scor mai mare decat cel de la alegerile europarlamentare.

In partid au fost discutii inclusiv la centru, este firesc, suntem un partid viu, pot exista pareri. Daca asta este hotararea pe care a luat-o partidul, este evident ca este cea mai buna solutie”.