3 NOIEMBRIE, PALATUL ”LYRA” BRAILA – SPECTACOLUL ”CHANSON D’AMOUR”

Sambata, 3 noiembrie, la ora 18:00, la Palatul ”Lyra” Braila va avea loc spectacolul ”Chanson d’amour”, sustinut de soprana Diana Tudor si pianistul Alexandru Burca.
Cei doi artisti vor prezenta o serie de creatii vocal-instrumentale ale muzicii franceze din perioada Romantismului tarziu, a Impresionismului si a Neoclasicismului: lucrari de Jules Massenet, Gabriel Faure, Claude Debussy, Maurice Ravel, Francis Poulenc, Erik Satie, dar si creatii celebre ale muzicii usoare franceze din prima jumatate a secolului XX, compuse de Charles Trenet, Francis Lopez, Hubert Giraud si Charles Aznavour.
Diana Tudor este absolventa a Masteratului de ”Stilistica Interpretativa” – sectia Canto al Facultatii de Interpretare Muzicala, Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.
Alexandru Burca este absolvent al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, Facultatea de Interpretare Muzicala, sectia Pian, iar in prezent este pianist la Teatrul de Opereta si Musical „Ion Dacian” din Bucuresti.
Pretul biletului la evenimentul de sambata este de 15 lei.
Pret redus pentru pensionari sau elevi: 7,5 lei.
Biletele se gasesc la agentia Filarmonicii “Lyra – George Cavadia” din Calea Calarasilor Nr. 52 (Casa Tineretului) si on-line pe www.blt.ro
https://www.blt.ro/recital-chanson-d-amour.html.